STREČ FOLIJA
TAPE&GO

STREČ FOLIJA ZA RUČNO I MAŠINSKO PAKOVANJE
samolepljive-trake

STREČ FOLIJA ZA PAKOVANJE 

Streč folija se koristi kako bi upakovali i zaštitili proizvod prilikom transporta i skladištenja robe. Karakteristike naših streč folija su: veliko istezanje, visoka providnost, lepljivost samo sa jedne strane (industrijska folija)

Koju strech foliju izabrati? Zavisi od proizvoda koji se pakuju, kao i od tipa alata ili mašine za pakovanje. Tape&Go strech folija se uglavnom koristi za obavijanje, strečovanje paleta mašinskim ili ručnim putem. Na taj način se proizvodi stabilizuju a ujedno i štiti od vlage i prljanja.

Mi Vam nudimo široki asortiman folija koje su pogodne za bilo koji način pakovanja. Ukoliko niste sigurni koja folija odgovara za Vaše potrebe, mi ćemo Vam pomoći u odabiru najboljeg i najekonomičnijeg rešenja pakovanja Vašeg proizvoda.

STREČ FOLIJA
KARAKTERISTIKE

Površina streč folije za pakovanje treba da bude jednolična i bez mehaničkih oštećenja. Filmske nečistoće veličine od 0,3 mm2 do 0,6 mm2 koje ne stvaraju rupe dozvoljene su u ukupnom broju od 2 kom/m2.
Streč folija na površini filma takođe može imati trake, u granicama tolerancije, izazvane promenom u dimenzijama filma. Relativno pomeranje slojeva filma u ravni čeone plođe ne može premašiti dozvoljenu granicu tolerancije na širini filma (± 5 mm).

STREČ FOLIJA I KVALITET STREČ FILMA

Streč folija Tape&Go je u skladu je sa zahtevima EU Direktive br. 94/62 / EC koja glasi:

  • Streč folija je proizvedena na način da obezbedi ograničavanje zapremine i težine do potrebnih minimalnih vrednosti potrebnih za obavljanje njegove funkcije, uzimajući u obzir očekivanja korisnika.
  • Streč folija je dizajnirana i proizvedena na način koji omogućava recikliranje. Filmski otpad se ponovo granulira i vraća u proces kao sirovina.
  •  Streč folija proizvedena je na način koji omogućava smanjenje supstanci opasnih po ljudsko zdravlje ili život ili životnu sredinu; izjave dobavljača u vezi sa odsustvom štetnih i opasnih supstanci.
  • Maksimalni sadržaj olova (Pb), kadmijuma (Cd), žive (Hg), hroma (VI) (Cr (VI)) u pakovanju ne prelazi 100 mg / kg. To potvrđuju testovi koji se periodično vrše od strane akreditovanih laboratorije.
  • Streč film nije namenjen direktnom kontaktu sa hranom. Stretch film je dozvoljeno koristiti u aplikacijama koje uključuju indirektni kontakt sa hranom.

SPECIJALNA PONUDA STREČ MAŠINA ZA 1 DINAR

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko želite posebne uslove za kupovinu većih količina streč folije ili želite da se informišete o akciji MAŠINA ZA JEDAN DINAR možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili direktno telefonom:

  +381 21 301 81 30


Korpa
Scroll to Top