Štampana selotejp traka

Štampana selotejp traka je proizvod na koji smo najviše ponosni! Ove trake za pakovanje, lepljenje, oblepljivanje i obeležavanje kutija, odlikuje visok kvalitet, što ih čini pogodnim za korišćene u prehrambenoj (izdržavaju visoke i niske temperature), štamparskoj ili keramičkoj industriji. Po vašoj želji, možemo utisnuti logo na traku, predstavljajući idealnu reklamu za Vaš biznis!

Za poručivanje ovog prozivoda potrebno je popuniti Upitnik za cenu.

Želite ponudu samo za Vaše potrebe?

Ukoliko želite da ostvarite rabat na odabrane količine ili želite cenu da prilagodite Vašim potrebama popunite formu i dobićete odgovor na email.

BESPLATNA-ISPORUKA

Štampana selotejp traka:

Postoje 2 vrste štampanih traka i to su trake sa flexo-TOP štampom i sa flexo-SANDWICH štampom.

Minimalna količina za poručivanje štampanih traka sa flexo-TOP štampom je 144 komada a zatim idu količine od po  360, 504, 720, 1800 i 2592+ komada.

Jedna transportna kutija sadrži 36 komada trake a cela paleta 72 kutije odnosno 2592 komada.

Minimalna količina za poručivanje štampanih traka saflexo-SANDWICH štampom  je 2592 komada odnosno 1 paleta. U pitanju je akrilna traka sa nanosom lepka od 28 mikrona koja će sigurno zadovoljiti vaše potrebe pakovanja. Cena zavisi od poručene količine, dimenzija trake i količine boja. Što se tiče boja, štampana selotejp traka može biti sa  1,2, 3 boje ili “full color”.

Najčešče odnosno standardne dimenzije traka su 48mm x 50m, 48mm x 60m, 48mm x 66m, 50mm x 60m i 50mm x 66m.

Za poručivanje ovog proizvoda potrebno je popuniti upitnik na sledećem linku: https://www.tapeandgo.rs/stampane-selotejp-trake/ 

Primer: Cena štampane trake sa 1 bojom i dimenzijom 48mm x 50m. Za 144 komada je oko 150 rsd/kom bez PDV-a + kliše ukoliko prvi put poručujete traku.

Dakle, da bi mogli formirati cenu potrebne su nam informacije o količini, dimenziji trake kao i količini boja. Što se tiče same izrade trake, rok isporuke je 3 do 4 nedelje (u zavisnosti koliko je opterećena proizvodnja). Takođe da bi uopšte pristupili izradi, ukoliko se odlučite naravno, potrebno je da nam pošaljete željeni logo i eventualni dodatni tekst u vektorskom obliku u *.eps, *.ai ili *.cdr fajlu. Klijenti koji naruče preko jedne palete imaju od nas i besplatnu uslugu eventualne vetorizacije i korekcije raster dizajna koji se pošalje u jpg formatu.

*Isporuka je besplatna

Ukoliko želite da poručite štampane trake ili su Vam potrebne dodatne informacije možete nas kontaktirati tako što ćete popuniti sledeći upitnik. Obavezno unesite ispravne kontakt podatke kako bi smo bili u mogućnosti da Vas kontaktiramo.

 

Širina trake

,

Dužina trake

,

Boja

, ,

Količina traka za štampu

,

Način pakovanja

,

Logotip - broj boja

, , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Korpa
Scroll to Top