Selotejp trake – Tape&Go  za pakovanje namenjene su za ručno ili automatsko mašinsko pakovanje lakših ili srednje teških paketa.

U našem širokom asortimanu možete pronaći samolepljive trake kao što su: selotejp trake, PVC, akrilna lownoise traka, solvent, papirna traka za pakovanje, štampane trake sa Vašim logotipom …

Ukoliko niste sigurni koja traka odgovara Vašim potrebama, mi ćemo Vam pomoći da izaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe!

Koristeći pravu kombinaciju proverenih materijala i lepka, postižemo izuzetan kvalitet naših traka zbog čega naše samolepljive trake pronalaze primenu u svim granama industrije.

Trake za pakovanje našeg brenda Tape&Go poštuju sve moderne propise i zahteve, napravljene su od biološkog polipropilena (BOPP) što ih čini ECO FRIENDLY proizvodima.

Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

selotejp traka

SOLVENT 40 my Brown 48mm x 60m

3,823.20 рсд bez PDV

Transportno pakovanje (1 kutija) sadrži 36 kom.

Dimenzije 48mm x 60m

Cena po komadu: 106.20 rsd + pdv.

Ovaj proizvod se prodaje isključivo na kutije.

štampana selotejp traka

Štampana selotejp traka

Štampana selotejp traka je proizvod na koji smo najviše ponosni! Ove trake za pakovanje, lepljenje, oblepljivanje i obeležavanje kutija, odlikuje visok kvalitet, što ih čini pogodnim za korišćene u prehrambenoj (izdržavaju visoke i niske temperature), štamparskoj ili keramičkoj industriji. Po vašoj želji, možemo utisnuti logo na traku, predstavljajući idealnu reklamu za Vaš biznis!

Za poručivanje ovog prozivoda potrebno je popuniti Upitnik za cenu.